Кілегей тұздығындағы лосось
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 350 г лосось филесі, 1 орташа сәбіз, 15 г сары май, 45 мл ақ шарап, 60 мл қос кілегей, тұз, бұрыш, 30 мл туралған жаңа аскөк. Лососьді текшелерге кесіңіз, теріні алып тастаңыз және сүйектерді бөліңіз. Сәбізді аршып, жұқалап тураңыз. Май мен сәбізді ыстыққа төзімді кішкене ыдысқа салыңыз. Қақпақты жабыңыз және сәбіз жұмсақ болғанша 100% температурада 3 минут пісіріңіз. Шарап, кілегей, тұз және бұрыш қосыңыз. Араластыра отырып, қоспасы қайнағанша 100% температурада 3 минут пісіріңіз. Лосось мен аскөк қосыңыз, араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз және лосось дайын болғанша 3 минут пісіріңіз. Қажет болса, дәмдеуіштерді қосыңыз және қызмет етіңіз.