Қуырылған жұмыртқа "Томпайған көздер"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Біз ақуыздарды сарылардан мұқият бөліп аламыз, және бұл жағдайда сарысын зақымдамау өте маңызды, оны бүтін күйінде қалдырыңыз (қабықтың жартысында болуы мүмкін). Ақуыздарды көбікке ұрып, аздап тұз қосып, қайтадан шайқаңыз. Біз оларды маймен майланған табаға жайдық. Үгітілген ірімшік себіңіз. Сарыуыздардың саны бойынша кішкене қасықпен ақырын ойықтар жасаймыз және олардың ішіне сарысын да мұқият жағамыз. Сарысы ұядағы сияқты алынады. Аздап тұздаймыз. Жоғарыдан қаймақпен немесе майонезбен майлаңыз (абайлап, сарысын зақымдамауға тырысыңыз, әйтпесе барлық сұлулық жоғалады) және қалған ірімшікке себіңіз. Енді пеште 7 минутқа. жұмыртқа 4 дана. дәміне қарай тұз ірімшік 50 г. қаймақ немесе майонез 4-5 ас қасық. л.