(мимоза ағашы)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 6 қатты пісірілген жұмыртқа, 1 банка лосось консервілері, 1 бас пияз, 250 г ірімшік (жақсырақ өткір және қатты), 1 банка майонез.
Сипаттамасы Сарысын ақтардан бөліп алыңыз. Ақуыздарды ұсақтап турап, бүйірлері бар ыдыстардың түбіне салыңыз, өте терең емес. Ақуыздарды майонезбен майлаңыз. Пиязды ұсақтап тураңыз, қаласаңыз, оны қайнаған суға құйып, ащысын кетіру үшін сығуға болады. Пиязды майонезбен майлаңыз. Пиязға шанышқымен езілген немесе туралған лосось (сүйексіз) мен майонезді салыңыз. Содан кейін үгітілген ірімшік, майонез және майдалап туралған сарысын салыңыз. Майонез тым көп болмауы керек, әйтпесе бәрі сұйық ботқа ұқсайды. Мұндай салатты кешке тоңазытқышта таңертеңге дейін тұратындай етіп дайындаған дұрыс, содан кейін кесектер пішінін сақтайды. Қанша порцияға арналған: 4.