Сардиналармен толтырылған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4 қатты пісірілген жұмыртқа Майға 1 банка сардина 1 ас қасық жаңа піскен нан үгіндісі 2 ас қасық майонез 1 ас қасық лимон шырыны тұз бен бұрыш гарнирге туралған ақжелкен
Сипаттамасы Құрамы: 4 порцияға арналған: Жұмыртқаны ұзына бойына екіге бөліңіз, сарысын алыңыз. Сардиналарды ағызып, сүйектерін шығарып, балықты ұсақтап тураңыз. Сарысын шанышқымен езіңіз, сардина, нан үгіндісі, майонез және лимон шырынын араластырыңыз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып, бәрін жақсылап араластырғанша шайқаңыз. Әрбір жұмыртқаны алынған тартылған етпен толтырыңыз. Ақжелкенмен безендіріп, нанмен бірге қызмет етіңіз.