"Грибиш" тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы "Грибиш" соусы Жұмыртқа - 3 дана., өсімдік майы - 250 г, қыша - 30 г, қышқыл - 50 г, сірке суы - 30 г, майдалап туралған көк, тұз, бұрыш дәміне қарай Қатты пісірілген жұмыртқаны пісіріңіз, қабығын аршыңыз, сарысын бөліңіз. Ақуыздарды ұсақтап тураңыз. Сарысын ұнтақтаңыз. Сарысын қыша мен өсімдік майымен араластырыңыз, оларды кішкене бөліктерге қосыңыз. Содан кейін сірке суын қосыңыз. Дайын тұздыққа майдалап туралған қышқылдарды, белки мен шөптерді салыңыз.