Тұздық-винегрет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Суық балыққа немесе шошқа етіне Жұмыртқа - 1 дана. зәйтүн майы - 2 ас қасық, сірке суы - 2-3 ас қасық. қасықтар, каперс - 2 дана. жаңа піскен қияр - 1/2 дана. пияз - 1/2 бас, ақжелкен мен эстрагон жапырақтары (туралған) - 1/2 ас қасық. түйіршіктелген қант - 1/2 шай қасық. тұз, бұрыш - дәміне қарай.
Сипаттамасы Қатты пісірілген жұмыртқаның сарысын електен сүртіңіз, фарфордан немесе қыштан жасалған ыдысқа тұз, бұрыш және зәйтүн майымен сүртіңіз, алынған қалың массаны сірке суымен сұйылтыңыз және майдалап туралған жұмыртқаның ағын, туралған пиязды, каперстерді, ақжелкенді қосыңыз. . эстрагон жапырақтары, жаңа піскен қияр, қабығы аршылып, кішкене текшелерге кесіледі. Барлығын араластырыңыз.