"Мені сүй" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тортты үстелге ұсынылатын ыдысқа бірден жинау керек. Әрбір кептірілген тортты кілегеймен майлап, табаққа салыңыз, қалған кілегеймен осы сырғыманың барлығын майлаңыз, үстіңгі жағын қалған торттармен безендіруге немесе шоколад немесе жаңғақ себуге және суыққа қоюға болады. жұмыртқа 9 дана. қант 3,75 кесе жаңғақ 1 стакан арақ немесе коньяк 50 г. сары май 0,5 кг.
Сипаттамасы Ақуыздарды сарысынан бөліп алыңыз. 9 ақуыз мен 3 стакан қантты араластырмай араластырыңыз да, бір сағатқа суыққа қойыңыз, содан кейін безеу консистенциясы болғанша шайқаңыз. Науаға ұн себіңіз немесе калька қағазын салыңыз да, шайқалған белки кішкене торттары бар пісіру парағына салыңыз (кеңестік никель мөлшерінде, оның сыртқы түрін енді есіне түсірмейтіндер үшін - диаметрі 3 см), жылы пешке салыңыз. және дайын болғанға дейін құрғатыңыз. Бір фунт сары май мен 3/4 кесе қантты жұмсақ болғанша ұнтақтап, біртіндеп аздап шайқалған сарысын қосыңыз. Жаңғақтарды ұсақтап тураңыз немесе ет тартқыштан өткізіңіз. Ұнтақталған массаға жаңғақтарды, ванильді дәміне қарай құйыңыз, 50 грамм арақ құйыңыз да, үлпілдек болғанша қайтадан шайқаңыз.