"Дайнава" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқаныңив 17 дана., 2 ас қасық қант, 300 г ұнтақ, 25 г ұн, 300 г қара өрік. майлар, сарысы 2 дана, 1/2 ас қасық сүт, 20 г какао, 200 г шоколад, 20 г коньяк, май және стек. жаңғақтар.
Сипаттамасы белки шайқаңыз, тұрақты көбік пайда болғанша қантты біртіндеп қосыңыз. Туралған жаңғақтарды сахпен араластырыңыз. ұнтақпен, еленген ұнмен және шайқалған ақтармен. Дайындалған қамырдан 3 бірдей шелпек пісіріп, кілегеймен жағыңыз, еріген кондитерлік майға шоколадтан жасалған глазурь құйыңыз, қанттың сәндік элементтерімен безендіріңіз. кілегей массалары: жұмыртқаның сарысына, қантпен езілген, ыстық сүтті жұқа ағынмен құйыңыз, үздіксіз араластырыңыз, 18-20 градусқа дейін салқындатыңыз, жұмсартылған канализацияға құйыңыз. сары май, какао мен коньяк қосыңыз.