"Көбіктегі негр" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ҚАМЫР: 1 ас қасық. ұн, 1 ас қасық. қаймақ, 2-3 жұмыртқа, 1,5 шай қасық сода. Барлығын жақсылап араластырыңыз (шайқаңыз), қамыр - өте қалың емес қаймақ тәрізді. Терең пішінді маймен майлап, жармаға себіңіз. Пісірілген тортты 2 бөлікке бөліп, кілегеймен майлаңыз.
Сипаттамасы КРЕМ: 400 г қаймақ және 8 ас қасық. л. қантты жақсылап шайқаңыз. 2-3 уыс қара өрікті жуыңыз, қайнатыңыз және тұқымдарды алыңыз. Кілегеймен майланған торттың жартысына қара өрік салып, жаңғақ себіңіз, үстіне кілегей құйыңыз. Торттың екінші жартысын салыңыз, сонымен қатар креммен майлаңыз және қабаттасуды қайталаңыз. Үстіне кілегей құйып, оны жібітіңіз және денсаулығыңыз үшін тамақтаныңыз. Әрине, қара өрік пен жаңғақтың үйлесімі - бұл бір нәрсе!!!