Қызылша мен сарымсақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қызылша мен су кресі салаты 1 фунт жаңа піскен қызылша 1/2 кесе шарап сірке суы жаңа ұнтақталған қара бұрыш 1/2 шоқ су кресі. Қызылшаны тұзды суға қайнатыңыз, бірақ олар тым жұмсақ болмауы үшін. Жақсылап шайыңыз және тазалаңыз. Тілімдерге кесіңіз, сірке суына салыңыз және тоңазытқышқа бір жарым сағатқа қойыңыз. Бұрышқа себіңіз және жақсылап жуылған су крессінің жапырақтарына қызмет етіңіз. Қызылша кесектерін салат жапырақтарына салмас бұрын, олардың үстіне қаймақ құюға болады.