Пісірілген қызылша салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Орташа мөлшердегі екі қызылшаны жуыңыз, құрғатыңыз және парфюмерияда пісіріңіз, содан кейін дереу қабығын аршып, жұқа тілімдерге бөліп, салат ыдысына салыңыз. Зире, үгітілген желкек (1 дана) және ұсақталған қара бұрыш (бірнеше бұршақ) себіңіз, сірке суын құйыңыз (1/2 кесе), оны шараппен сұйылтыңыз (1/2 кесе). Бір түнде тұрғаннан кейін, ук-сусын ағызып, әр тілімге бірнеше тамшы өсімдік майын тамызыңыз. Дайын салатты ұсақталған зире себіңіз.