Бұршақтан жасалған котлеттер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 кесе бұршақты суық суға 8-10 сағат салып қойыңыз, содан кейін жұмсақ болғанша пісіріңіз, тұз қосып, тұзбен тағы бірнеше минут қайнатыңыз. Суды ағызу үшін дуршлагқа тастаңыз, ал бұршақтар әлі ыстық болған кезде оларды електен сүртіңіз. Пюреге майдалап туралған 1/2 шоқ ақжелкен мен 1 бас пиязды, сондай-ақ 1/2 кесе ұсақталған ірімшік немесе үгітілген ірімшікті, 1/2 шай қасық ұнтақталған қара бұрыш пен 2 жұмыртқаны қосыңыз. Котлеттерді жақсылап илеңіз және кесіңіз. Оларды ұнға айналдырыңыз, содан кейін оларды ұрылған жұмыртқаға салып, қызарғанша ыстық өсімдік майына қуырыңыз. Жасымық пен бұршақ котлеттерін дәл осылай дайындауға болады.