Ет тиелген шаттлдар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шаттлдарды (бұлар өте ұзақ кептіргіштер) бөлме температурасында сүтпен құйып, ісінгенше біраз уақытқа қалдырыңыз, ең бастысы оны асыра алмау керек, қопсытқыштар мүлдем қышқыл емес. Осы уақытта жұмыртқаны шанышқымен ұрып, әзірге қалдырыңыз. Фаршты котлеттердегідей дайындаңыз, бірақ жұмыртқасыз. Сүтке малынған шаттлды тартылған етпен толтырыңыз, жұмыртқаға батырыңыз және өсімдік майымен қыздырылған табаға салыңыз. Котлеттер сияқты қуырыңыз. Шаттлдарды бірден емес, бөліктерге салып жібіткен дұрыс. Суық та, ыстық та беруге болады. шаттлдар 200 г. ет 200-300 г. пияз 1 дана. тұз бұрыш сүт 1-1,5 кесе жұмыртқа 1-2 дана.