Крутенықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бастау үшін, ет кесектерін шарларды дайындаған кездегідей қаптаңыз. Содан кейін бұл шарларды үгітілген қатты ірімшікке (кез келген) бүкіл бетіне себіңіз де, қайнаған суға алдын ала буланған ортасына бір немесе екі қара өрік (доптың өлшеміне байланысты) салыңыз. Содан кейін бұл құрылымды бұрап, жіппен ораңыз (қуыру кезінде ол ыдырап кетпес үшін) және жұмыртқа мен нан үгіндісіне ораңыз. Жақсы қыздырылған пеште немесе күнбағыс майына қыздырылған табада қуырыңыз. Салқын да, ыстық та жеуге болады ет (шошқа еті немесе сиыр еті) - 600-700 г. алхоры - 10-15 дана. ірімшік - 150-200 г. жұмыртқа - 1-2 дана. нан үгіндісі