Котлеттер (немесе котлеттер?) Құймақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шикі картопты, пиязды және суланған ақ нанды ет тартқыштан өткізіп, тартылған етпен араластырыңыз. Содан кейін жұмыртқаны қосып, жақсылап араластырыңыз. Тұз және бұрыш, әдеттегідей - дәміне қарай. Қатты қыздырылған табада пісіріңіз, әр жолы дайындалған қоспаны табаға кішкене бөліктерге жұқа етіп салғаннан кейін жарты минуттан кейін отты азайтыңыз. Менің ойымша, құймақ дайын ба, жоқ па, оны біржақты бағалау оңай емес, өйткені пісіру жағының "қуырылу" дәрежесі нашар көрінеді. Ең бастысы, сәтті жіберіп алмау. тартылған сиыр еті 500 г. жұмыртқа 4 дана. картоп 4 дана. пияз 2 дана. сарымсақ 4 түйір нан 1/4 ас қасық тұз бұрышы