Балықтан жасалған зразалар - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Балық (хек, мысық, треска, сардина) 400 г Бекон 50 г Жұмыртқа 3 дана Ақ нан 2 тілім Ұнтақталған крекер 2 ас қасық. л Пияз 2 дана Өсімдік майы 2 ас қасық. л Сарымсақ 1 дана Тұз, бұрыш Балық филесін ет тартқыштан өткізіңіз. беконды, 1 шикі жұмыртқаны, нанды қосып, қайтадан ет тартқыштан өткізіңіз. Жақсылап илеңіз, тұз, бұрыш қосыңыз. Алынған массадан пирожныйлар жасаңыз. Майдалап туралған пиязды қуырыңыз, қатты пісірілген туралған жұмыртқа мен сарымсақты қосыңыз, араластырыңыз және тұз қосыңыз. Алынған фаршты әр торттың ортасына салыңыз, зразаны қалыптастырыңыз, ұрылған жұмыртқаға салып, өсімдік майымен табаға қуырыңыз. Жасыл бұршақпен, картоппен бірге қызмет етіңіз.