Картоптан жасалған тұшпара,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы нанмен толтырылған Бидай наны - 200 г, картоп - 500 г, сүт - 350 г, жұмыртқа - 1 дана, жарма ботқасы - 50 г, май - 40 г, тұз. Нанды текшелерге бөліп, майға қуырыңыз. Тазартылған картопты үккіштен өткізіп, судан сығып, тұз себіңіз, тұтқыр жарма, жұмыртқа қосып жақсылап илеңіз. Массадан кішкене пирожныйлар жасаңыз, ортасына қуырылған нан текшелерін салыңыз да, шарларды ораңыз, олардың ортасында крутондар болуы керек, оларды тұзды суға қайнатыңыз. Саңырауқұлақ немесе томат соусымен бірге ұсыныңыз. Қуырылған ет үшін гарнир ретінде пайдалануға болады.