Кәстрөлдерде дайындалған нан тұшпаралары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ нан - 200 г, жарма ұны - 250 г, сүт - 400 г, жұмыртқа - 1 дана, дәміне қарай тұз. Ұнды, тұзды електен өткізіп, сұйық қамырды сүт пен сарысымен илеңіз. Текшелеп туралған нанды, шайқалған белки қосып, бірден ішіне май (Жақсырақ шошқа майы) жағылған саз балшықтарға салып, су моншасына салып, үстіне пергамент немесе фольгамен жауып, 25 минут пісіріңіз. . Дайын тұшпараны қабырғалардан бөліп алыңыз, жіптің көмегімен алыңыз және кесіңіз.