Испан стиліндегі салқын нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ нан - 100 г, қызанақ - 600 г, жаңа піскен қияр - 100 г, майонез - 130 г, сірке суы - 30 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 50 г, қант - 5 г, бұрыш, тұз, ұнтақталған қызыл бұрыш, мұз кесектері. Нанды суға салып, жұмсарғаннан кейін сығып алыңыз. Піскен қызанақты қайнаған сумен күйдіріп, қабығын алып тастаңыз. Қызанақтың жартысын дайындалған нанмен араластырыңыз, електен сүртіңіз. Массаны майонез, сірке суымен дәмдеңіз. Сорпаның консистенциясына суық қайнаған сумен жеткізіңіз, қант, майдалап туралған пияз, тұз, бұрыш, туралған қызанақ пен қиярды қосыңыз, бұрын қабығы мен тұқымынан тазартылған. Қызмет көрсету кезінде сорпаны шөптерге себіңіз және мұз кесектерімен бірге қызмет етіңіз.