Поляк тілінде картоп қосылған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г картоп, 1-1,5 ас қасық сүт, 200 г бидай наны, 2 жұмыртқа, 50-80 г жарма, 100 г шошқа майы немесе 2 ас қасық май, тұз. Шикі картопты үккіштен өткізіп, сығып алыңыз, 1 ас қасық сүт құйыңыз, жарманы сүтке қайнатыңыз. Ботқадан, картоптан, ұрылған жұмыртқадан орын дайындап, оны кішкене пирожныйларға бөліп, оларды қуырылған нан мен беконның текшелерімен толтырыңыз. Тұшпараны шымшып алыңыз, аздап тұздалған суға қайнатыңыз. Сары маймен, қуырылған қытырлақпен, қаймақпен бірге қызмет етіңіз.