Омлет пен жүгері қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет сорпасы - 400 г, қайнатылған жүгері (дәнді дақылдар) - 50 г, сүт - 25 г, жұмыртқа - 1/2 дана, май - 1 г.Жұмыртқа мен сүт, тұз қосылған қайнатылған жүгері, арнайы металл қалыптарға немесе кішкене кастрюльдерге салыңыз, маймен майланған және пеште пісірілген. Дайын омлетті жылы, бірақ ыстық емес жерде 10-15 минутқа қалдырыңыз. Содан кейін қалыптардан алыңыз және бөліктерге кесіңіз (Әрқайсысы 80 г). Қызмет көрсету кезінде табаққа омлеттің бір бөлігін салып, оны дайын мөлдір сорпамен құйыңыз.