Бидай нанынан жасалған тұшпара (украин тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, жұмыртқа - 2 дана, қант - 40 г, май - 40 г, сүт - 150 г, дәміне қарай тұз. Нанды крекерге ұсақтаңыз, қантпен езілген жұмыртқаны, сүтті, еріген сары майды, тұзды қосыңыз. Массаны илеңіз және крекердің ісінуі үшін салқын жерде 25-30 минутқа қалдырыңыз. Содан кейін тұшпара етіп турап, қайнаған тұздалған суға пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде сары майды құйыңыз.