Қызанақсыз көкөністерден жасалған маринад
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбіз - 350 г, ақжелкен немесе балдыркөк - 50 г, пияз немесе пияз - 250 г, балық сорпасы - 300 г, картоп крахмалы - 20 г, күнбағыс майы - 100 г, сірке суы 3% - 300 г, қант - 35 г, бұрыш бұршағы - 1 г, лавр жапырағы - 1 г, қалампыр - 1 г, даршын - 1 г Бұл тұздықты қызанақ қосылған көкөністерден жасалған тұздық сияқты дайындаңыз, бірақ қызанақтың орнына картоп крахмалын қосыңыз, суық сумен сұйылтылған және тұздықты қайнатыңыз, содан кейін салқындатыңыз. Маринадты қызылша қосып дайындауға болады, қызылша маринадқа қызыл түс береді. Суық қуырылған және пісірілген балықпен бірге беріледі.