Апельсиндерден жасалған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Апельсиндер немесе мандариндер - 150 г, су - 260-300 г, қант - 30 г, картоп крахмалы - 10 г, ақ асханалық шарап - 30 г, кілегей - 20 г.Майдалап туралған апельсин қабығын сумен құйып, 5-10 минут қайнатыңыз. . Сүзілген қайнатпаға қант құйыңыз. Ол еріген кезде шарап пен сумен сұйылтылған крахмалды құйыңыз, қайнатыңыз. Аршылған, күйдірілген және тілімдерге кесілген апельсиндерді қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа кілегей құйыңыз. Бөлек пісірілген күрішті салуға болады.