Маринадтағы жас қызанақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 100 литр құю үшін: 50 л 6% сірке суы, 45 л су, 6 кг тұз, 75 г даршын, 50 г қалампыр, 40 г жұлдызды анис, 50 г хош иісті бұрыш, 40 г қызыл бұрыш, 100 г лавр жапырағы Қызанақты маринадтау үшін сүтті піскен жемістерді алыңыз, қоңыр, қызғылт, қызыл. Бұл жағдайда жемістерді тығыз, жаңа піскен, ең жақсысы орташа өлшемді - диаметрі 7 см-ден аспайтын етіп таңдау керек. Консервілеу үшін қызанақты таңдағанда, сабағын алып тастау керек.