Тұздықтағы қияр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 100 литр құю үшін: 50 л 6% сірке суы, 45 л су, 6 кг тұз, 75 г даршын, 50 г қалампыр, 40 г жұлдызды анис, 50 г хош иісті бұрыш, 40 г қызыл бұрыш, 100 г лавр жапырағы Маринадтау үшін тығыз және жаңа піскен, жасыл және азды -көпті мөлшері, түсі мен пішіні бойынша қиярды таңдаңыз, ең жақсысы орташа. Қиярдың жасыл түсі өзгермеуі үшін оларды жуғаннан кейін қайнаған суға 2 - 3 секунд салып қою керек, содан кейін ағынды сумен тез салқындату керек. Содан кейін қиярды дәмдеуіштерге себілген контейнерлерге мықтап салыңыз да, тұздықпен жабыңыз.