"ДЕСЕРТ" айва
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадты қайнатыңыз, туралған айваны төмендетіңіз және 10-15 минут қайнатыңыз, өте ақырын араластырыңыз. Банкаларға салыңыз, ораңыз, салқындатыңыз. Десертті айваларды етпен бірге беруге немесе десертті тағам ретінде пайдалануға болады. 2 кг айва (ірі тілімдерге кесілген - 16 -ға, кішірек - 8 -ге), 150 г қызыл болгар бұрышы (1 шай қасық ұнтақталған иісті бұрышпен алмастыруға болады), 40 г сарымсақ, 30 г тұз, 350 г қант, 600 г су, 100 г өсімдік. май, 50 г 6% сірке суы, 2 түйір ақжелкен.