"Бельгиялық" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр: 1/2 кесе ұн, 8 ақуыз, 400 г қант ұнтағы, 1/2 кесе майдалап туралған жаңғақ.
Сипаттамасы Ақуыздарды қатты көбікке шайқаңыз, қант ұнтағын біртіндеп және мұқият қосыңыз, содан кейін жаңғақтар мен ұнды енгізіңіз. Қамырды 4 бөлікке бөліп, пішінді маймен майлағаннан кейін торттарды пісіріңіз. Крем: 8 сарысы, 350 г сары май, 1/2 кесе қант ұнтағы, пышақтың ұшындағы ванилин, 1 ас қасық ром немесе коньяк. Сарысын ақ қант ұнтағымен сүртіңіз, шайқауды жалғастыра отырып, біртіндеп сары май қосыңыз, ванилин мен коньяк қосыңыз. Барлық торттарды кілегеймен жағыңыз.