"Бельгиялық" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қамыр: 1/2 кесе ұн
8 ақуыз
400 г қант ұнтағы
1/2 кесе майдалап туралған жаңғақ.
8 ақуыз
400 г қант ұнтағы
1/2 кесе майдалап туралған жаңғақ.
Сипаттамасы Ақуыздарды қатты көбікке шайқаңыз, қант ұнтағын біртіндеп және мұқият қосыңыз, содан кейін жаңғақтар мен ұнды енгізіңіз. Қамырды 4 бөлікке бөліп, пішінді маймен майлағаннан кейін торттарды пісіріңіз. Крем: 8 сарысы, 350 г сары май, 1/2 кесе қант ұнтағы, пышақтың ұшындағы ванилин, 1 ас қасық ром немесе коньяк. Сарысын ақ қант ұнтағымен сүртіңіз, шайқауды жалғастыра отырып, біртіндеп сары май қосыңыз, ванилин мен коньяк қосыңыз. Барлық торттарды кілегеймен жағыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить "Бельгиялық" торты пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қамыр: 1/2 кесе ұн, 8 ақуыз, 400 г қант ұнтағы, 1/2 кесе майдалап туралған жаңғақ.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
