Батуриндік пирожныйлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 3,5 кесе ұн (қоса алғанда), 3 тік жұмыртқаның сарысы, 2 шикі жұмыртқаның сарысы, 1,5 кесе қабығы аршылған жаңғақ (фундук, фундук немесе тәтті бадам), 0,5 кесе қаймақ, 0,5 кесе қант, 200 г сары май, 2 ас қасық. құрғақ ақ шарап қасықтары.
Сипаттамасы Тік сарысын шикідей ұнтақтаңыз, қаймақ, май, қант, шарап қосыңыз, біртекті массаға жақсылап ұнтақтаңыз. Содан кейін біртіндеп ұн мен үгітілген жаңғақтарды кішкене бөліктерге қосып, бәрін жақсылап ұнтақтаңыз. Қамырды қалыңдығы 1 см қабатқа жайыңыз, дөңгелек торттарды стаканмен кесіңіз, майланған параққа салыңыз, сарысымен майлаңыз, жаңғақ қосылған қант себіңіз, шаншыңыз және пеште пісіріңіз.