Бомбей стиліндегі бұршақ қосылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 2 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 1 майдалап туралған пияз, 2 майдалап туралған сарымсақ қалампыры, 1 шай қасық зире тұқымы мен қара қыша, 3 шай қасық карри ұнтағы, 0,5 шай қасық ұнтақталған кардамон, 500 г туралған қайнатылған картоп, 200 г жаңа піскен немесе мұздатылған жасыл бұршақ, 1-2 ас қасық. лимон шырынын қасықтары, 2 ас қасық. туралған жаңа кориандрдің қасықтары, кориандр бұтақтары.
Сипаттамасы Табаны қыздырыңыз, ондағы майды ерітіңіз. Пияз мен сарымсақты салыңыз, отты орташа деңгейге дейін азайтыңыз. Пияз жұмсақ және қызарғанша 4-6 минут қуырыңыз. Зире мен қара қыша дәндерін құйып, тұқымдар ашылғанша 2 минут қуырыңыз. Керри ұнтағы мен кардамонды қосып, тағы 2-3 минут қуырыңыз. Картоп пен бұршақ қосып, оларды дәмдеуіштермен араластырыңыз. Лимон шырынын және туралған кориандрді қосып, содан кейін бұршақ пен картоп қызғанша араластырыңыз. Картоп күйе бастаса, аздап су құйыңыз. Ыдысқа ыстық күйінде қызмет етіңіз, кориандр бұтақтарымен безендіріңіз.