Майшабақ қосылған қызылша салаты
Қосылды: 10.09.2024 1
2
Дайындау уақыты30 минут

Өнімдер 4 порция, әрқайсысы 280 ккал. (1176 КДж) 3 тұздалған майшабақ 1 пияз 2б0 г пісірілген картоп 1 кесе жаңа піскен немесе маринадталған қызылша 3 маринадталған қияр 1 алма бұрышы 1 шай қасық құрғақ аскөк 4 ас қасық. майонез қасықтары.
Сипаттамасы Суық сыраға немесе қатты салқындатылған араққа беріледі, майшабақты тазалаңыз, сүйектерді алыңыз, жақсылап шайыңыз және көлденеңінен жұқа тілімдерге кесіңіз. Пиязды аршып, майдалап тураңыз, қабығын аршып, қабығында пісірілген тұтас түбі бар картопты текшелерге кесіңіз. Сондай-ақ қызылшаны, маринадталған қиярды және алма целлюлозасын текшелерге кесіңіз. Қайта араластырғаннан кейін бәрін салат ыдысына салыңыз, алақанның арасына туралған бұрыш пен аскөкпен дәмдеңіз де, қақпақпен жауып, оны ағынға жіберіңіз. 30 мин. 3содан кейін майонез қосып, салатты үстелге нан мен маймен бірге беріңіз. - Бұл салат кімге калориясы тым жоғары болып көрінсе, 2 ас қасық болуы мүмкін. майонез қасықтарын 2 ас қасықпен ауыстырыңыз. қасық йогурт немесе қышқыл сүт.
Ұқсас тағамдар
Пікірлер өшірулі

melonMusic28.11.2024
да это мой любимый салат!Filary26.11.2024
Да я его сто раз делалFilary26.11.2024
Это же винегрет