150 гр Бисмарк майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 50 гр қызылша 1/2 пияз 1/2 алма 1 шай қасық. каперс 1 жұмыртқа 1 маринадталған қияр 1 ас қасық. майонез 2 ас қасық. қызылша шырыны бұрыш, тұз 1 шай қасық. ақ шарап сірке суы 3 тоқаш
Сипаттамасы Майшабақты шайыңыз және құрғатыңыз. Ұсақ текшелерге кесіңіз. Пиязды текшелерге кесіп, майшабақпен араластырыңыз. Алманы ( мүмкіндігінше қышқыл) тазалаңыз, тұқымдарды алып тастаңыз, сонымен қатар текшелерге кесіңіз. Майшабаққа араластырыңыз. Каперстерді ұсақтап турап, салатқа араластырыңыз. Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз, салқындатыңыз, қабығын аршыңыз және майдалап турағаннан кейін салатқа қосыңыз. Қиярды да текшелерге кесіп, салатқа қосыңыз. майонез, қызылша шырыны, бұрыш, тұз және шарап сірке суы қосылған тұздықты дайындап, оны салатпен жақсылап араластырыңыз. Салатты қазір тоңазытқышқа 1-2 сағатқа тік тұрғызған дұрыс. Салат орамдарда, сонымен қатар тұтас дәнді нандарда немесе тосттарда өте дәмді.