Санаттар: Салаттар, Десерттер, Жемістер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кішкентай қарбыз 250 гр (8 унция) қызыл жүзім, екіге бөлінген және тұқымдалған 1 лимон шырыны 2 ас қасық.л бал 3-4 шай қасық. апельсин ликері Кюрасао гарнирге арналған жалбыз бұтақтары Нұсқаулар:
Сипаттамасы Құрамы: 6 порцияға арналған: Қарбызды төртке бөліңіз. Целлюлозаны кесіңіз, тұқымдарды алып тастаңыз және текшелерге кесіңіз. Жүзіммен бірге салат ыдысына салыңыз. Лимон шырынын, бал мен ликерді біріктіріңіз. Жемістердің шырынын құйыңыз, араластыра отырып, бір сағатқа қалдырыңыз. Салатты жеке стакандарға салыңыз, үстіне шырын құйып, жалбызмен безендіріңіз. Ескертуге: Кюрасао (Curacao) - апельсин, мускат жаңғағы, қалампыр және даршынның кептірілген қабығы қосылған шарап спиртіне негізделген ликер. Бұл ликердің отаны - Кариб теңізіндегі Кюрасао аралы. Қызғылт сары немесе көк түске ие, сонымен қатар түссіз болуы мүмкін. Спирттің құрамы - 30%