1 баялды
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 пияз 2 үстел. өсімдік майының қасықтары үнді дәмдеуіштері кориандр тұз бұрышы 1 қызанақ ақжелкен шоғыры 300 г йогурт 1 үстел. бір қасық лимон шырыны
Сипаттамасы Баклажанды қабығынан арнайы пышақпен тазалаңыз, етін тілімдерге бөліңіз. Пиязды тазалаңыз және кесіңіз. Өсімдік майын қыздырыңыз Баклажан мен пиязды майға сөндіріп, дәмдеуіштерге себіңіз. Ұсақ кесектерге кесіңіз. Ақжелкенді шайыңыз, судан жақсылап шайқаңыз және тураңыз. Баклажан қоспасына қызанақ тілімдері мен ақжелкенді қосып, бұқтырыңыз. Барлығын пюреге айналдырыңыз. Алынған массаны ыдысқа салыңыз да, суытыңыз. Дайын уылдырықты лимон шырынын қосып дәмдеңіз. Бір порцияда 55 ккал