Пісірілген бахтах
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
әрқайсысы 250-300 г 2 форель
сақиналарға кесілген 1 пияз
60 мл сірке суы
4 ас қасық. су қасықтары
1 лимон
тұз
бұрыш
ақжелкен
жасыл пияз
аскөк.
сақиналарға кесілген 1 пияз
60 мл сірке суы
4 ас қасық. су қасықтары
1 лимон
тұз
бұрыш
ақжелкен
жасыл пияз
аскөк.
Сипаттамасы Форельді сумен шайыңыз, ішін тұздап, 1/2 лимон шырынын себіңіз. Балықты ұзынша, жалпақ пішінге салыңыз. Сірке суын, суды және пияз сақиналарын қосып, қақпағын жауып, 100% температурада 8-9 минут пісіріңіз. Лимонның екінші жартысын тілімдерге, ақжелкенге, аскөкке және жасыл пиязға кесіңіз - тураңыз. Дайын форельді тұздықтан алыңыз, лимон кесектерімен және шөптермен безендіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пісірілген бахтах пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 8 мин. Из продуктов вам понадобятся әрқайсысы 250-300 г 2 форель, сақиналарға кесілген 1 пияз, 60 мл сірке суы, 4 ас қасық. су қасықтары, 1 лимон, тұз, бұрыш, ақжелкен, жасыл пияз, аскөк.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz