Жаңғақ-сірке суы соусындағы форель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 500 г, қабығы аршылған жаңғақ - 100 г, пияз - 2 бас, ұсақталған жаңғақ - 2 ас қасық. қасықтар, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: грузин) Тазартылған және бөліктерге кесілген форельді шайып, қайнаған тұзды суға әдеттегідей қайнатыңыз. Пісірілген балықты саңылаулы қасықпен алып тастаңыз және суытыңыз. Жаңғақ, сарымсақ және тұзды жақсылап ұсақтаңыз, содан кейін сумен араластырылған шарап сірке суымен сұйылтыңыз және алынған тұздықты салқындатылған балықтың үстіне құйыңыз.