Сүндеттері бар балмұздақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балмұздақ (мүмкіндігінше балмұздақ) 400-500 г. шабдалы (кішкентай) 2 дана. алма 1 дана. банандар 2 дана. апельсин 1 дана. шоколад 20 г. жаңғақ
Сипаттамасы Балмұздақтың аздап еруіне мүмкіндік беріңіз. Алманы кішкене бөліктерге кесіңіз, аршылған апельсинді тілімдерге бөліңіз және әр тілімді екіге бөліңіз, шабдалыларды сегіз тілімге және әр тілімді өз кезегінде екіге бөліңіз, бананды жұқа шайбаларға кесіңіз. Бұл нәзіктікке арналған ыдыс-аяқ ретінде мөлдір балмұздақ жасағышты немесе түбі тегіс ыдысты алған дұрыс. Жемістерді келесідей етіп жайыңыз. Алмалар тостағанның түбіне қойылады, содан кейін қабырғалар бойымен банан шайбалары салынады (тігінен дерлік), содан кейін шабдалы тілімдері қайтадан сақинаға салынады. Әрі қарай, еріген балмұздақ алынған шеңбердің ішіне мүмкіндігінше сәндік түрде салынады (кондитерлік шприцті қолдануға болады). Апельсин кесектері де балмұздаққа шеңбер бойымен жабыстырылады, ал үстіне үгітілген шоколад (немесе майдалап туралған жаңғақтар) себіледі. Пісіргеннен кейін бірден қызмет ету керек. Сонымен қатар, жемістерді пісіру кезінде тікелей кесу керек (ешбір жағдайда алдын ала емес), өйткені алма мен бананның қараңғыланатын жағымсыз әдеті бар.