Су лалагүлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер шұжық - 100 г. картоп - 3-4 дана. тұз бұрыш майонез
Сипаттамасы Орташа мөлшердегі картоп мүмкіндігінше жіңішке етіп кесіледі, бірақ сонымен бірге тілімдері серпімді болатындай етіп кесіледі. Содан кейін шұжық кесіледі, екі жағынан қуырылады және пісіру парағына қойылады. Шұжық тілімдерінің үстіне су лалагүлі тәрізді картоп тілімдері салынады (бұл сәт ең қиыны). Мұның бәрі өте мұқият тұздалған, бұрыш майонезбен жабылған (дәміне қарай), содан кейін пеште пісірілген.