Қамырдағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Барлығы араласады. Қазанда жақсырақ қалың қабырғалары мен дөңгелек түбі бар шошқа майы (жақсырақ), (өсімдік майы болуы мүмкін) ерітіліп, балық бөліктері қуырылады. Оларды бір-бірден лақтыру керек. Бір партияның қуыру уақыты шамамен үш минутты құрайды. Қуыру кезінде май өте ыстық болуы керек! Р. С. Осы қағида бойынша мен үш минут бұрын қайнатылған гүлді қырыққабатты дайындаймын (бөлшектеңіз). Бірақ бұл әлі де жартылай фабрикат оған көкөніс гарнирі қосылады. Тілек бар ма? Evgeni Rizaev 2:5085/26. 30
Сипаттамасы Қытайлықтар қамырдағы балық пен етті керемет дайындайды! Крахмал, шикі жұмыртқаның сарысы, су, тұз, бұрыш, зімбір қолданылады. Балық филеге кесіледі, сүйектері алынады. Кішкене текшелерге кесіледі: шамамен қарындаш тәрізді немесе жұқа. Соя соусында, үгітілген имбирьде, үгітілген пиязда, бұрышта (басқа нұсқалар бар) шамамен жарты сағат бойы маринадталған. Сарысы тұзбен шайқалады, оған крахмал қосылады, сумен сұйылтылады, үгітілген зімбір, бұрыш қосылады. Қамыр сұйық емес, қою! Алынған қамырға маринадталған балықты салады, ол тұздықты ағызғаннан кейін.