"САНИКА" тіскебасары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг баклажан, 1 кг асқабақ, 1 кг қызанақ, 1 кг алма, 1 кг болгар бұрышы, 400 г өсімдік. май, 200 г сарымсақ, 150-200 г қант, 50-70 г тұз, 100 г сірке суы, 2 түйір ақжелкен мен аскөк, қалауыңыз бойынша ащы бұрыш.
Сипаттамасы Орташа баклажанды ұзындығы бойынша екіге, содан кейін 3 бөлікке және 2-3 см тілімдерге кесіңіз. Асқабақ пен бұрышты бірдей кесектерге кесіңіз. Алмаларды ("Джонатан" түріндегі қатты, тәтті сорттарды алған дұрыс) 6 тілімге (тұқымсыз, бірақ қабығы бар), содан кейін әрбір тілімді екіге бөлген дұрыс. Жасылдарды ұсақтап тураңыз, қызанақ пен сарымсақты - ет тартқышы арқылы. Тұздықты дайындаңыз - ұнтақталған қызанақты, өсімдікті біріктіріңіз. май, қант, тұз, қайнатыңыз. Аралас көкөністерді қосыңыз, маринад көкөністерді жапқанша араластырыңыз, 50-60 минут қайнатыңыз, жиі араластырыңыз.