Сарымсақ қосылған жаңғақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңғақ - 250 г, 2 бас сарымсақ, 5 тоқаш, өсімдік майы - 150 мл, 1/2 лимон қосылған шырын, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Жаңғақтарды мұқият сұрыптап, ұсақтап тураңыз. Тазартылған сарымсақты тұзбен сүртіңіз. Суға малынған орамдардың үгіндісін сығып алыңыз, сарымсақпен ұнтақтаңыз, өсімдік майын, лимон шырынын және ұсақталған жаңғақтарды кішкене бөліктерге қосып, тегіс болғанша араластырыңыз. Жаңғақ салаты балық тағамдарымен, қайнатылған шаянмен, қайнатылған құс етімен немесе тәуелсіз тағам ретінде беріледі.