Шығыс печеньесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Дайын печеньелерді табаққа салыңыз, қағазды бөліктерге бөліп алыңыз. 200 гр. қант, 200 гр. ұн, 2 жұмыртқа, сода шай қасықтың ұшында.
Сипаттамасы Аршылған жаңғақтарды, жуылған және кептірілген мейізді және кептірілген өрікті тілімдерге бөліп, араластырыңыз, жұмыртқаны қантпен ұнтақтаңыз, сода мен ұн қосыңыз, араластырыңыз, барлығын біріктіріп, алынған өте қалың массаны маймен майланған және майланған табаға салыңыз. қағаз. Пеш 25-30мин парфюмерияда орташа температурада.