Қой етінен жасалған салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 4 орташа картоп, 800 г қой еті, 450 г шампиньон саңырауқұлағы (стандартты қаптама), 1 г паприка, 100 г кресс, дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Картопты аршып, тілімдерге кесіңіз, филелерді сары майға екі жағынан 2-3 минут қуырыңыз, дәмдеуіштермен дәмдеңіз, біраз уақытқа қалдырыңыз. Саңырауқұлақтарды тазалап, өте жұқа тілімдерге кесіңіз, салат пен көкөністерді тазалаңыз, жуыңыз, салатты тураңыз. Паприканы кішкене текшелерге кесіңіз, қызанақты төртке бөліңіз, су крессінің жапырақтарын кесіңіз, филе бөліктерін қиғаш етіп кесіңіз. Барлық компоненттерді табақтарға салыңыз, сірке суы, өсімдік майы, 4 ас қасық тұздығын құйыңыз.л. су, ұсақталған сарымсақ, пияз текшелері және туралған шөптер. Неше порцияға арналған: 6. Пісіру уақыты 40 мин.