Йоркшир пудингі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кесе ұн, 2 жұмыртқа, 0,5 литр сүт.
Сипаттамасы Барлығын баяу араластырыңыз (жұмыртқаны алдын ала шайқаңыз) және қамырды дайындаңыз, ол тағы жарты сағат тұруы керек. Содан кейін майды табада ерітіп, оған қамырды құйып, пеште 20-30 минут пісіріңіз. Пудинг сәл жайғасқаннан кейін бірден қызмет етіңіз. Йоркшир пудингі, әсіресе, табаны қуырылған сиыр еті қуырылатын грильдің астына қойғанда жақсы болады, осылайша май пудингті қуырғыңыз келетін табаға тамшылап ағып кетеді. Етті қуыру аяқталғанға дейін 20 минут бұрын пудингке дайындалған қамырды құйыңыз.