Армян тәттілігі (барурик)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қамыр үшін: 1 кесе ұн, 1/2 кесе түйіршіктелген қант, 120 грамм сары май, 1 жұмыртқа. Толтыру үшін: 1/2 кесе қант, 1/2 кесе ұсақталған жаңғақ немесе бадам, даршын.
Сипаттамасы Ұннан, жұмыртқадан, сары май мен судың 1/2 бөлігінен қатты қамыр илеп, 20-30 минутқа қалдырыңыз, содан кейін оны жұқалап жайыңыз, қалған маймен майлаңыз, ұнтақталған жаңғақ, қант пен даршын салмасын қамырдың үстіне қойып, қамырды бұраңыз. дөңгелек пішін - бабур. Майланған қағазда 240 градус температурада 20 минут пісіріңіз.