Сүзбе кремі қосылған бисквитті торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Губка торты: 3 жұмыртқа, 0,5 кесе түйіршіктелген қант, 0,5 кесе ұн. Сіңдіру үшін: 0,5 стакан су, 1 стакан түйіршіктелген қант, 1 шай қасық ром немесе ром эссенциясы. Крем: 400 г қатты сүзбе, 200-250 г кілегей, дәміне қарай қант, 10 г ванильді қант, 1 ас қасық шоколад чипсы немесе какао ұнтағы.
Сипаттамасы Қамыр: Жұмыртқаны қантпен шайқаңыз, сонда массасы үш есе артады (жақсырақ миксермен). Ұнды тез араластыра отырып, қосыңыз. Дайын қамырды майланған пішінге салыңыз. Қалыптың түбін пергаментпен немесе майланған қағазбен жабыңыз. 200-220oC температурада пісіріңіз. Алғашқы 10-20 минутта печенье отырмауы үшін пешті ашпаңыз. Пісіргеннен кейін салқындату үшін 2 сағатқа қалдырыңыз. Содан кейін қалыптан шығарып, сироппен жібітіңіз (суды қантпен қайнатыңыз, ром немесе ром эссенциясын қосыңыз). Крем: Сүзбені кілегеймен шайқаңыз, дәміне қарай қант, ванильді қант қосыңыз. Содан кейін бисквитті кілегеймен майлап, үстіне шоколад немесе какао себіңіз.