Шошқа етінен жасалған гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің аяғын 15-20 гр текшелерге кесіңіз. тұз, қант және дәмдеуіштер себіңіз. Таза, майсыз табаны қыздырыңыз, үстіне шошқа етін салыңыз да, кесектерін аударып, шырыныңыз бен майыңызға 4 минут қуырыңыз. содан кейін майды, ірі туралған пиязды, лавр жапырағын салып, бәрін тағы 1-2 минут қуырыңыз. Табиғи қызыл шарапты құйыңыз, лимон шырынын немесе лимон қышқылын және ет сорпасын қосып, бәрін қайтадан қақпақпен 3-4 минут қайнатыңыз. Гуляшты буға пісірілген күрішпен немесе қуырылған картоппен бірге ұсыныңыз. Күріш немесе картоп гуляшпен бірге 3- 5 минут бұқтырылса, одан да дәмді болады.