Кәуаптарды қуыру ұзақтығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы o Бекон немесе бекон - теріні кесіп, тек бір жағынан 3-5 минут қуырыңыз. o Ветчина - әр жағынан 3-4 минут қуырыңыз, содан кейін температураны төмендетіңіз және әр жағынан тағы 5-6 минут басыңыз. o Шұжықтар - целлофан қабығын алып тастаңыз, шанышқымен бірнеше жерден шаншыңыз, күн сәулесімен немесе еріген сары маймен майлаңыз және жоғары температурада 4-5 минут қуырыңыз, мезгіл-мезгіл бұраңыз. Содан кейін төмен температурада 5-6 минут қуырыңыз. o Бифштекс (қалыңдығы бір жарым сантиметр) - еріген сары маймен жағыңыз. Қатты температурада әр жағынан 2-3 минут қайнатыңыз, содан кейін температураны төмендетіңіз. Егер сіз еттің ортасында қызғылт болып қалуын қаласаңыз, оны әр жағынан тағы 2 минут пісіру керек. Егер сіз стейктің орташа сирек болуын қаласаңыз, оны жоғары режимде әр жағынан 2-3 минут, ал әлсіз режимде 4-5 минут қуырыңыз. Жақсы дайындалған бифштекс үшін оны жоғары температурада 2-3 минут, ал әлсіз жағдайда алтыдан 10 минутқа дейін қуыру қажет. o Қозы (қозы) котлеттері немесе котлеттері - еріген сары маймен жағыңыз, жоғары температурада әр жағынан 3-4 минут, ал төмен температурада әр жағынан 8 минут қайнатыңыз. o Шошқа етінен жасалған котлеттер - майды кесіңіз (міндетті емес), оларды еріген сары маймен майлаңыз, жоғары температурада әр жағынан 5 минут, ал төмен температурада 10-15 минут қуырыңыз. o Бауыр - жолақтар мен пленкаларды алып тастаңыз және қаттырақ жерлерді кесіңіз, ерітілген сары маймен сүртіңіз, грильде әр жағынан 2-3 минут бойы жоғары режимде және 2-3 минут бойы қуырыңыз. әлсіз. o Тауық - бройлерді қуыру үшін алған жөн. Егер сіз шашлықты қолдансаңыз - тауық еті тұтас пісіріледі, ал егер тор болса, оны екіге немесе төрт сағатқа кесуге болады. Тауықтың етін немесе тұтас ұшасын еріген сары маймен майлап, дәмдеуіштермен сүртіңіз, әр жағынан 4-5 минут қайнатыңыз, температураны төмендетіңіз және тауық алтын түске айналғанша және дұрыс піскенше тағы 15-20 минут жалғастырыңыз. . o Балық. Егер балық кесектері жұқа болса, оларды айналдырмай 2-5 минут қуыру керек. Егер балықтың бөліктері қалыңырақ болса, оларды 8-ден 10 минутқа дейін қуырады да, бір жағынан екінші жағына бұрып, еріген сары маймен майлайды. Барбекюдегі балық - балықты өсімдік майымен немесе еріген сары маймен жағып, лимон шырынын себіңіз, содан кейін фольгаға ораңыз.