Қаймақтағы бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бауырды (сиыр, қой немесе шошқа етін) жуыңыз, қабықтан және өт жолдарынан тазартыңыз, тілімдерге, тұзға кесіңіз, қант, бұрыш себіңіз, жақсылап қыздырылған таза табаға салыңыз да, барлық уақытта бұраңыз., шырын мен майға 4 минут қуырыңыз, содан кейін майды қосып, тағы 2 минут қуырыңыз, ұн себіңіз және тағы 1-2 минут қуырыңыз. майдалап туралған пиязбен бірге, содан кейін бәрін кастрюльге салыңыз, қаймақ, табадан шырын, ет сорпасы немесе ыстық су құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және баяу отта 10 минут қайнатыңыз. Дайын бауырдың тілімдерін табаққа салыңыз. Бұқтырудан алынған тұздықты тұздап, бауырдың үстіне құйыңыз, үстіне майдалап туралған ақжелкен себіңіз. Гарнирге қуырылған немесе қайнатылған картоп, макарон өнімдерін беруге болады.