Тәтті және қышқыл тұздықтағы ет шарлары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер
Пияз-1 бас
аскөк және ақжелкен (майдалап туралған)1 шай қасық
қызанақ шырыны -300 г
лимон шырыны - 3 ас қасық. қасықтар
1/4 кесе түйіршіктелген қант немесе 200 г тәтті қара өрік
туралған сиыр еті - 500 г.
аскөк және ақжелкен (майдалап туралған)1 шай қасық
қызанақ шырыны -300 г
лимон шырыны - 3 ас қасық. қасықтар
1/4 кесе түйіршіктелген қант немесе 200 г тәтті қара өрік
туралған сиыр еті - 500 г.
Сипаттамасы Алғашқы бес ингредиентті шыны ыдысқа біріктіріп, қақпақпен бірнеше минут қайнатыңыз, араластырыңыз және тағы 2 минут қыздырыңыз. Етті диаметрі 20-25 мм шарларға айналдырыңыз, оларды ыстық тұздықпен жуыңыз және дайын болғанға дейін қақпақ астында 7-8 минут пісіріңіз. Негізгі тағам ретінде картоп пюресі немесе қайнатылған күрішпен бірге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тәтті және қышқыл тұздықтағы ет шарлары пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 2 мин. Из продуктов вам понадобятся Пияз-1 бас, аскөк және ақжелкен (майдалап туралған)1 шай қасық, қызанақ шырыны -300 г, лимон шырыны - 3 ас қасық. қасықтар, 1/4 кесе түйіршіктелген қант немесе 200 г тәтті қара өрік, туралған сиыр еті - 500 г.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz